Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Вівторок, 27 вересня 2022, 12:58

У Львові за майже 20 мільйонів продали землі у промзоні Рясне-2

Львів

На аукціоні продали дві земельні ділянки у промзоні "Рясне-2" та на вул. Богданівській за понад 22 мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 26 вересня, на земельному аукціоні Львівська міськрада продала дві земельні ділянки, призначені під комерцію та промисловість, за понад 22 млн грн. 

"За 0,58 га у промзоні "Рясне-2", що на вул. Т. Шевченка, 311-б, місто вторгувало 19,1 млн грн. Ця ділянка розташована в зоні комерційного призначення з розвинутою інфраструктурою і всіма комунікаціями. Призначена під комерцію. Її придбав львівський бізнесмен, який займається автобізнесом.

Також місто продало ще одну ділянку площею 0,21 га на вулиці Богданівській, що біля будинку №11. Стартова ціна лота була понад 2,5 млн грн. Новий власник, теж львівський підприємець, придбав її за 3 млн 110 тис. грн. Ділянка розташована у сформованому промисловому кварталі, з гарним транспортним сполученням та усіма комунікаціями. І призначена під промисловість" – наголосили у департаменті містобудування Львівської міськради.

Нагадаємо, у серпні міськрада продала ділянку площею 1,6 га у промзоні "Рясне-2" за 16 мільйонів гривень.

Додамо, у серпні депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.