Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Зубач

Фб Л. Зубача

Середа, 28 вересня 2022, 16:55

Людолов Зубач хоче організувати безтурботне стрільбище біля ресторану

Любомир Зубач

Львівська міськрада планує облаштувати поблизу Львова стрільбище з зоною для відпочинку та рестораном.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівська міськрада планує облаштувати поблизу Львова стрільбище, де будуть представлені види спортивної стрільби, а також передбачені зони для відпочинку, ресторан, паркінг.

"Проєкт стрільбища біля Львова міг би виглядати приблизно десь так, як на відео. Як вам? Найближче до Львова стрільбище такого рівня є у Хорватії, далі у Франції. З таким "добрим" північним сусідом треба мати своє" – написав Зубач.

За його словами, наразі міськрада готує проєкт рішення щодо спорудження цього комплексу, а спортивні федерації Львівщини підтримали цю ініціативу.  

Нагадаємо, ще у лютому на розгляд депутатів Львівської міської ради внесли ухвалу, яка передбачає облаштування стрілецького полігону на 25 гектарах землі поруч із територією Грибовицького сміттєзвалища, на ділянках сіл Великі Грибовичі та Малехова.

Тоді ж депутати міськради заявляли, що проєкт цієї ухвали потрібно доробити через невизначеність – у ній не було вказано, що саме планують створити: спортивну споруду чи військовий полігон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.