Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Дашавський завод композиційних матеріалів

prozorro.sale

Четвер, 29 вересня 2022, 16:18

Знову продають Дашавський завод композиційних матеріалів, який якось втік від няня Козицького

Дашавський завод композиційних матеріалів

Фонд держмайна вдруге продає Дашавський завод композиційних матеріалів, який торік майже не придбав батько голови Львівської ОДА.

Про це повідомляє Фонд державного майна України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд держмайна виставляє на аукціон у системі ProZorro. Sale майно Дашавського заводу композиційних матеріалів, що знаходиться у смт Дашава Стрийського району.

Аукціон відбудеться 13 жовтня, а його стартова ціна складає 32,4 млн грн.

Підприємство має 20 об'єктів нерухомості:

- с. Загірне (Стрийський район);

- смт Дашава (Стрийський район);

- с. Гребенів (Сколівський район).

"Основний вид діяльності заводу – виробництво бітумних мастик та смолистого пом'якшувача для шинної та технічної промисловості. Має власну базу відпочинку" – наголосили у Фонді держмайна.

Зазначимо, вперше Фонд держмайна виставляв майно цього заводу на аукціон у вересні 2021 року. Його за 36 мільйонів гривень вирішила придбати компанія ТзОВ "Гео-Надра-Інвест", власником якої є Зіновій Козицький, батько голови Львівської ОДА Максима Козицького.

Проте у січні цього року Фонд держмайна скасував закупівлю через рішення Господарського суду Львівської області за позовом ТзОВ "Гео-Надра-Інвест".

У рішенні суду йшлося, що Дашавський завод композиційних матеріалів має заборгованості перед Пенсійним фондом та перебуває в Єдиному реєстрі боржників. Саме через це нотаріус відмовився укладати договір про купівлю-продаж цього заводу з фірмою Козицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.