Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дашавський завод композиційних матеріалів

prozorro.sale

П'ятниця, 24 вересня 2021, 17:40

Няньо Козицького придбав Дашавський заводик для Попелюшки

Дашавський завод композиційних матеріалів

Фонд держмайна продав Дашавський завод композиційних матеріалів на Стрийщині фірмі батька голови Львівської ОДА Макcима Козицького.

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях продало у системі ProZorro майно Дашавського заводу композиційних матеріалів, що знаходиться у смт. Дашава Стрийського району.

Аукціон відбувся 24 вересня, участь у ньому взяла лише одна компанія –ТзОВ "Гео-Надра-Інвест", яка запропонувала за цей комплекс 36 375 000 грн. Її й визнали переможцем торгів.

Зазначимо, початкова вартість закупівлі становила 33 064 306,74 грн.

Основним видом діяльності Дашавського заводу композиційних матеріалів є виробництво неметалевих мінеральних виробів. Станом на 30 червня цього року на підприємстві працювало 33 людей та існувала заборгованість із заробітної плати на 296 тисяч гривень.

Основна продукція заводу:

- асфальтно-смолистий пом'якшувач для шинної та гумово-технічної промисловості;

- мастика бітумно-гумова для ізоляції нафтопроводів і газопроводів;

- послуги з водопостачання та водовідведення для потреб населення с. Загірне та смт. Дашава Стрийського району.

У майно заводу, крім нежитлових приміщень, входять також вантажівки, спеціальна техніка та дві земельні ділянки: на 40,81 га у селі Загірне на Стрийщині (цільове призначення ділянки – виробничі потреби); на 1,792 га у селі Гребенів на Сколівщині (цільове призначення ділянки – організація відпочинку).

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Гео-Надра-Інвест" зареєстроване з 2017 року у Львові, займається добуванням природного газу. Власником фірми є Зіновій Козицький, батько голови Львівської ОДА Макима Козицького.

Зіновій Козицький пов'язаний із 51 компанією Львівщини та власник групи компаній "Західнадрасервіс" (Івано-Франківська область), більшість із яких працюють у галузі зеленої енергетики. Крім цього, він вже володіє самбірським ТРО "Телефакт" та цьогоріч створив у Львові нове інформаційне агентство.

Козицький опинився на 40 позиції у рейтингу топ-100 найбагатших українців у 2021 року. Статки Козицького оцінили у 297 млн дол.

Додамо, раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких", енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких" та велосипедні, аграрні й медійні апетити родини Козицьких в Україні у статті "Няньо та куплена коза-дереза".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.