Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Понеділок, 10 жовтня 2022, 12:01

Міносвіти пропонує перевести всі українські школи на дистанційне навчання

школа у Львові

Всі українські школи, які проводять навчання в очному форматі, просять перейти у дистанційний режим до кінця цього тижня.

Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет на своїй сторінці у Телеграмі.

Сергій Шкарлет звернувся до голів ОВА та керівників закладів освіти з проханням перевести всі українські школи, які проводять навчання в очному форматі, у дистанційний режим до кінця цього тижня.

"Сьогодні ворог знову завдав нищівних ударів у частині регіонів та столиці. Звертаюся до начальників ОВА та керівників закладів освіти. Наше завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу.

Тому прошу прийняти рішення щодо навчання в дистанційному форматі до кінця поточного тижня (до 14.10.2022)" – написав Шкарлет.

Зазначимо, станом на 11:00 год по території Львівської області російські окупанти випустили 15 ракет. На Львівщині зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури.

Через відсутність електроенергії тимчасово призупинено роботу міських ТЕЦ та знеструмлена частина Львова.

Також через перебої енергопостачання та повітряну тривогу сьогодні у львівських школах відмінили навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.