Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опалювальний сезон

Понеділок, 24 жовтня 2022, 13:16

Робоча група вирішуватиме проблеми з опалювальним сезоном на Львівщині

опалювальний сезон

Максим Козицький створив робочу групу для проходження опалювального сезону 2022-2023 років.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 503/0/5-22ВА від 19 жовтня 2022 року.

Максим Козицький створив робочу групу для розв'язання проблемних питань впродовж проходження опалювального сезону 2022-2023 років.

"З метою оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникати під час проходження опалювального сезону 2022/23 років, на об’єктах житлово-комунального призначення і соціальної сфери зобов'язую створити обласну робочу групу для оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникати під час проходження опалювального сезону 2022/23 років, на об’єктах житлово-комунального призначення і соціальної сфери та затвердити її склад" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи призначили першого заступника голови Львівської ОВА Андрія Годика, до складу групи також увійшли: директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОВА Ігор Туз, директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис, директор департаменту освіти і науки Олег Паска, технічний директор ПрАТ "Львівобленерго" Роман Іванців, начальник управління Держінспекції енергетичного нагляду України у Львівській області Андрій Брень.

Крім цього, голів місцевих рад ОТГ зобов'язали інформували Львівську ОВА про виникнення аварійних ситуацій на об’єктах житлово-комунального господарства, а департамент ПЕК повинен проводити моніторинг запуску котелень та подачі теплоносія споживачам і за його результатами щоденно до завершення опалювального сезону інформувати про це Міністерство розвитку громад та територій України.

Нагадаємо, через брак газу у Червонограді можуть включити опалення лише з 1 листопада, а у Львові планують розпочати опалювальний сезон, коли температура повітря впродовж трьох днів не перевищуватиме 8°С.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.