Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вікторія Довжик

Середа, 26 жовтня 2022, 15:00

Самопомічниця Довжик стала повноцінною керівничкою департаменту фінансової політики

Вікторія Довжик

Вікторію Довжик офіційно призначили керівником департаменту фінансової політики Львівської міськради.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 26 жовтня, керівником департаменту фінансової політики Львівської міської ради призначили Вікторію Довжик, депутатку Львівської міськради від Самопомочі.

До цього вона з 16 червня 2022 року виконувала обов'язки керівника цього департаменту.

"Я підписав розпорядження про призначення Вікторії Довжик керівником департаменту фінансової політики. Пані Вікторія активно пройшла етап виконуючої обов'язки, тому прохання, аби вона допомагала нам і надалі" – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, у червні Олега Іщука звільнили з посади керівника департаменту фінансової політики та перевели на посаду радника міського голови Львова.

Вікторія Довжик на місцевих виборах-2020 пройшла до Львівської міської ради від партії "Самопоміч", офіційно – членкиня цієї партії. Була депутаткою міськради попереднього скликання – пройшла на виборах у 2015 році за виборчим списком партії "Об'єднання "Самопоміч".

Довжик з 2017 року була радницею міського голови апарату виконавчого комітету, а до цього працювала заступницею начальника управління – начальницею відділу економічного розвитку управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської ради.

У 2020 році Довжик задекларувала 530 тисяч гривень доходу, а її чоловік придбав нову автівку.

Нагадаємо, що виконком ЛМР визначив Інститут міста відповідальним за отримання коштів на ім'я Львівської міськради та дозволив самостійно ними розпоряджатися. Також Інститут міста відмовився надавати відповідь на запит Варіантів про свою діяльність на час дії воєнного стану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.