Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання на хабарі

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 28 жовтня 2022, 14:30

На Львівщині чоловік пропонував прикордоннику хабар за переправлення ухилянтів

затримання на хабарі

Українець запропонував прикордоннику хабар у розмірі 1300 польських злотих.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон на своїй сторінці у Фейсбуці.

Українець запропонував прикордоннику відділу "Смільниця" Львівського загону хабар у розмірі 1300 польських злотих (близько 10 500 гривень) за незаконне переправлення військовозобов’язаних чоловіків поза межами пунктів пропуску. 

"Під час проведення невідкладних слідчих дій, в рамках кримінальних проваджень за ст. ст. 369 та 332 ККУ, спробу незаконного перетину держрубежу та факт надання неправомірної вигоди прикордоннику задокументовано спільною міжвідомчою групою у складі офіцерів ВВВБ по Львівському прикордонному загону ГВВВБ "Захід", слідчих слідчого відділу ГУ НП Львівської області, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону" – йдеться у повідомленні.

Хабарника затримали правоохоронці, слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.