Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

"Ягодин – Дорогуськ"

dpsu.gov.ua

Понеділок, 31 жовтня 2022, 16:42

На кордоні з Польщею у тестовому режимі запрацювала електронна черга

"Ягодин – Дорогуськ"

У пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" розпочали тестувати проєкт "єЧерга".

Про це повідомляє Укртрансбезпека на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 31 жовтня, у пункті пропуску "Ягодин – Дорогуськ" на кордоні з Польщею на території Волинської області почали тестувати програмне забезпечення проєкту "єЧерга". 

"Водіям, які стоять в голові живої черги буде запропоновано ознайомитися із процедурою реєстрації в електронній черзі та спробувати це зробити за допомогою інспекторів Укртрансбезпеки. Тестування сайту "єЧерга" допоможе краще налаштувати сервіс та врахувати побажання учасників ринку перевезень" – йдеться у повідомленні.

В Укртрансбезпеі наголосили, що проїзд через пункт пропуску відбуватиметься в порядку живої черги, а тестування системи не вплине на розподіл місць у черзі.

Нагадаємо, у Мінінфраструктури обіцяли з жовтня запустити електронну чергу на прикордонних пунктах пропуску. Система дозволятиме перевізникам попередньо записатись і приїхати на пункт пропуску у заздалегідь призначений час.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.