Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 2 листопада 2022, 12:50

Львівська ОВА за вісім мільйонів замовила ремонт мосту на Стрийщині

ремонт доріг на Львівщині

Міст у селі Крушельниця планують відремонтувати за 8,2 мільйона гривень.

Департамент дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації оголосив тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт мосту автомобільної дороги Східниця – Верхнє Синьовидне (с. Крушельниця), яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2023 року.

Аукціон стартує 4 листопада, а орієнтовна вартість закупівлі становить 8 232 294 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має здійснити капітальний ремонт мосту на ділянці км 12+730 – км 12+870 автомобільної дороги Східниця – Верхнє Синьовидне у селі Крушельниця Стрийського району (колишній Сколівський район).

 У перелік робіт входять: земляні роботи, берегові опори, фарбування та захист бетонних поверхонь, влаштування захисного покриття та кріплень колектора, влаштування дорожньої розмітки.

Нагадаємо, у Львівській ОВА через введення воєнного стану вирішили не проводити цього року ремонт вул. Промислової у Червонограді, хоча вже була готова проєктно-кошторисна документація та був проведений тендер.

Крім цього, станом на початок жовтня шість доріг у Дрогобицькій ОТГ, балансоутримувачем яких є Львівська ОВА, перебувають у критичному стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.