Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Вівторок, 1 листопада 2022, 14:39

У Львові включили опалення до понад 60 установ, лікарень та дитячих садочків

опалювальний сезон

Загалом "Львівтеплоенерго" подає опалення до 66 бюджетних установ міста.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 1 листопада, на основі листів-звернень, ЛМКП "Львівтеплоенерго" подає опалення до 66 бюджетних установ, більшість з яких це лікарні та дитячі садочки. 

Натомість до житлових будинків тепло наразі не подаватимуть через теплу погоду. Зокрема, щоб розпочати опалювальний сезон, протягом трьох діб середньодобова температура має бути нижче 8 градусів.

"Ми щоденно моніторимо температуру зовнішнього повітря і, якщо будуть відповідні показники, готові розпочинати опалювальний сезон. Однак до кінця цього тижня прогнозують ще теплу і сонячну погоду, тому до житлових будинків тепло поки не подаватимемо.

Відзначимо, що об’єкти теплопостачання до роботи готові, тому якщо потреба в опаленні є у закладів гуманітарного блоку – освіта, медицина, ми готові подавати їм тепло відповідно до звернень" – наголосили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що у місті планують розпочати опалювальний сезон, коли температура повітря впродовж трьох днів не перевищуватиме 8°С.

Додамо, на початку серпня міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові закуплять тисячі "буржуйок" як альтернативне джерело опалення. Також Львівська міськрада просить львів'ян запастися електрочайниками, електроплитами та сухим спиртом на зиму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.