Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дрогобич

П'ятниця, 4 листопада 2022, 16:26

Дрогобицька ОТГ у жовтні знизила електроспоживання на понад 40%

Дрогобич

Мешканці Дрогобицька ОТГ у жовтні знизили споживання електроенергії на 43%.

Про це повідомляє Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Щоб зменшити навантаження на енергосистему, у Дрогобицькій ОТГ почали вимикати вуличне освітлення, а мешканців закликали знизити споживання електроенергії в пікові години зранку та ввечері.

Станом на кінець жовтня громаді вдалося знизити споживання електроенергії на 43%, у порівнянні з цим місяцем минулого року.

"Наприкінці жовтня у Дрогобицькій громаді підсумували показники споживання електроенергії в частині забезпечення зовнішнього освітлення. Після порівняльного аналізу стало очевидно, що втілені заходи економії не були марними.

За даними департаменту міського господарства, економія вуличного освітлення допомогла Дрогобицькій громаді знизити споживання електроенергії на 43%, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Зокрема у Дрогобичі економія споживання електроенергії становить 43%, у Стебнику та селах – 41%" – наголосили у міськраді Дрогобича.

Нагадаємо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом. За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.