Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Понеділок, 7 листопада 2022, 16:33

У Львові стартував опалювальний сезон для всіх бюджетних установ міста

опалювальний сезон

Сьогодні "Львівтеплоенерго" подавав опалення до 125 бюджетних установ міста.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 7 листопада, у Львові офіційно розпочали опалювальний сезон до усіх закладів освіти, медицини, культури міста. Станом сьогодні на ранок 125 установ вже отримували опалення на основі листів-звернень.

"Опалювальний сезон для більшості садочків, лікарень, поліклінік ми вже давно розпочали на основі їхніх листів-звернень. Так, станом сьогодні на ранок Львівтеплоенерго подавало опалення до 88 таких закладів, а Залізничнетеплоенерго – до 37" – наголосили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

В опалювальному сезоні 2022-2023 років ЛМКП "Львівтеплоенерго" подаватиме опалення до 232 освітніх закладів (школи, садочки) та 56 медичних закладів (лікарні, поліклініки), а ЛКП "Залізничнетеплоенерго" подаватиме опалення до 45 закладів освіти і 5 медичних установ.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що у місті планують розпочати опалювальний сезон, коли температура повітря впродовж трьох днів не перевищуватиме 8°С.

Додамо, на початку серпня міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові закуплять тисячі "буржуйок" як альтернативне джерело опалення. Також Львівська міськрада просить львів'ян запастися електрочайниками, електроплитами та сухим спиртом на зиму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.