Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Зіновій Козицький

Середа, 9 листопада 2022, 11:05

Няньо Козицького спокусився на видобуток бурштину у Рівненській області

Зіновій Козицький

Фірма Зіновія Козицького купила чотири ділянки для видобутку бурштину на Рівненщині.

Про це повідомляють "Наші гроші. Львів".

ТОВ "Нордік-Буд", що належить батькові голови Львівської ОВА Максима Козицького Зіновію Козицькому придбало право на видобуток бурштину на чотирьох земельних ділянках у Рівненській області.

Йдеться про ділянки Гальбин-7 й Гальбин-8 у Сарненському районі Рівненщини вартістю у 505 тис. грн кожна. Крім цих двох ділянок ТОВ "Нордік-буд" добуває бурштин із 2021 року на ділянках Дакалівська та Таворівська, що також на Сарненщині. Дозвіл там працювати фірма купила за більше, ніж 700 тис. грн. 

За словами ще одного сина Козицького, Степана Козицького, вони планують робити ювелірні вироби з бурштину. Фірма до цього часу розв'язувала юридичні питання й бурштин наразі не видобувала.

Козицькі створили фірму "Міро арт", співзасновником якої, окрім Зіновія Козицького, є Олександр Мірошніков – ювелір, який буде робити бурштинові прикраси.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Нордік-буд" зареєстроване у Львові з 2019 року, займається діяльністю у сфері інжинірингу, геології та геодезії, наданням послуг технічного консультування в цих сферах. Фірма належить Зіновію Козицькому. 

Раніше Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.