Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

теплопостачання

Понеділок, 14 листопада 2022, 11:19

У Львові розпочався опалювальний сезон

теплопостачання

З 14 листопада у місті стартував опалювальний сезон для населення.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З понеділка, 14 листопада, у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення. Станом на сьогодні на ранок об’єкти теплопостачання запущені в роботу і розпочинають поступово відновлювати подачу опалення до будинків.

"Сьогодні зранку розпочався опалювальний сезон. Зранку розпломбували лічильники газу на наших котельнях, працюють найбільші джерела тепла – ТЕЦ-1 і ТЦ "Північна", і починаємо відновлювати подачу тепла до будинків.

Відновлення подачі тепла відбувається поступово, тобто не всі одночасно отримують тепло. Потрібен певний час, щоб нагріти теплоносій і доставити до будівель. Якщо все буде без жодних ускладнень, то впродовж сьогоднішнього і завтрашнього днів всі мали б мати опалення" – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, школи, садочки, лікарні міста розпочали отримувати тепло ще раніше на основі листів-звернень.

Нагадаємо, з 7 листопада у Львові офіційно розпочали опалювальний сезон до усіх закладів освіти, медицини, культури міста. Раніше повідомлялося, що у місті планують розпочати опалювальний сезон для населення, коли температура повітря впродовж трьох днів не перевищуватиме 8°С.

Додамо, 4 листопада 2022 року виконком Львівської міськради затвердив програму часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для ОСББ під час опалювального сезону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.