Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Понеділок, 14 листопада 2022, 16:53

На Львівщині за тиждень у понад 200 людей виявили Covid-19

аптека

Загалом за тиждень в області у 209 людей виявили коронавірус.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Впродовж останнього тижня, з 7 до 10 листопада, у Львівській області провели 3021 тестування на коронавірус, з яких виявили 209 позитивні результати, що на 64 менше, ніж попереднього тижня (тоді у 273 людей виявили коронавірус).

Станом на зараз у лікарнях на стаціонарному лікуванні перебуває 163 хворих, а 1534 осіб одужали.

За даними Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ, за весь період пандемії в області зафіксували 324 003 випадки захворювання на Covid-19, з них 6823 людей померли, одужали – 314 350 осіб.

"Впродовж останнього тижня спостерігається стійка динаміка зниження кількості хворих на Covid-19, і водночас за тиждень на 15% зросла кількість звернень по медичну допомогу людей, які мають ознаки застуди: підвищення температури тіла, головний біль, нудота, ломота в м’язах, а тест на ковід у них був від’ємний.

Окрім того, за попередній тиждень методом ПЛР на Львівщині підтвердили 132 випадки захворювання на грип А" – наголосили у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ.

Додамо, в Україні на час дії воєнного стану скасували вимогу щодо наявності Covid-сертифікатів, а також дозволили підліткам вводити другу бустерну дозу вакцини проти Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.