Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Тимочко

minjust.gov.ua

Вівторок, 15 листопада 2022, 15:31

Тимочко очолив Західне міжрегіональне управління Мін'юсту замість Дзюдзя

Ігор Тимочко

Начальником Західного міжрегіонального управління Мін'юсту призначили Ігоря Тимочка.

Про це повідомляє Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 15 листопада, керівником Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції став Ігор Тимочко.

"Представили нового очільника Західного міжрегіонального управління. Начальник департаменту з питань виконання кримінальних покарань, полковник внутрішньої служби Сергій Гречанюк представив особовому складу Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції та запрошеним високоповажним гостям нового керівника управління – Ігоря Тимочка" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Ігор Тимочко працював заступником керівника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства, очолював ДП "Вигодське лісове господарство" на Івано-Франківщині.

На виборах у 2020 році балотувався до Івано-Франківської обласної ради від партії Слуга народу, але не пройшов. Тимочко був офіційно помічником народного депутата Верховної Ради 8 скликання від Фронту змін, фігуранта антикорупційних розслідувань Володимира Шкварилюка.

Ігор Тимочко раніше був членом Партії регіонів.

Додамо, раніше це управління очолював Михайло Дзюдзь, якого 11 березня 2020 року затримали на вимаганні хабаря у 1000 доларів від підлеглого.  У жовтні цього року суд засудив його до 6 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.