Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 18 листопада 2022, 11:43

У Львові зрубають понад 120 дерев для зведення корпусу ліцею №80

візуалізація

Виконком дозволив зрубати 127 дерев та кущів для будівництва нового корпусу ліцею №80 на вул. Героїв Крут.

Сьогодні, 18 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про видалення зелених насаджень для забезпечення робіт з нового
будівництва ліцею №80 Львівської міської ради на вул. Героїв Крут, 27.

Зокрема, йдеться про вирубку 116 дерев та 11 кущів, які знаходяться на території ліцею №80, що на вул. Героїв Крут, 27 у Львові, для будівництва нового корпусу зі спортивним басейном цього навчального закладу.

"Дозволити видалити зелені насадження у межах ділянки проведення робіт з нового будівництва навчального корпусу зі спортивним басейном у ліцеї №80 Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Героїв Крут, 27 орієнтовною загальною площею 6500 м² у кількості 127 шт. (116 дерев та 11 кущів) без сплати відновної вартості" – йдеться у рішенні виконкому.

Вирубка дерев здійснюватиметься за кошти благодійної організації "Благодійний фонд "Країна дитячих мрій".

Нагадаємо, виконком затвердив містобудівну документацію із будівництва нового навчального корпусу ліцею №80 на вул. Героїв Крут, 27 у лютому цього року.

Роботи мали розпочатися наприкінці літа – на початку осені цього року. Крім нового корпусу на території ліцею передбачено облаштувати спортмайданчики, стадіон та майданчик для спокійного відпочинку.

Додамо, у грудні 2021 року виконком дозволив ТзОВ "Резидент Девелопмент" за власні кошти добудувати новий навчальний корпус ліцею №80. Це будівництво має розв'язати питання з початковою школою на 500 дітей у цьому районі, яка зараз знаходиться в приміщенні дитячого садочка на вул. Мишуги.

Завершити реконструкцію нового навчального корпуса та ввести його в експлуатацію планують до 1 січня 2024 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.