Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Українська академія друкарства

uad.edu.ua

Понеділок, 21 листопада 2022, 12:55

Шмигаль зрікся чуток про об'єднання Академії друкарства та ЛНУ ім. Франка

Українська академія друкарства

Уряд не приймав рішення про об'єднання Української академії друкарства з університетом Франка.

Про це йдеться у відповіді Кабінету міністрів України на запит Варіантів.

Станом на 17 листопада Кабінет міністрів не приймав жодного рішення про приєднання Української академії друкарства до Львівського національного університету імені Івана Франка.

"За результатами розгляду Вашого запиту від 14.11.2022, що надійшов до Кабінету Міністрів електронною поштою, в межах компетенції повідомляємо. Станом на 17.11.2022 рішення щодо приєднання Української академії друкарства до Львівського національного університету імені Івана Франка Кабінетом Міністрів не приймалося" – йдеться у повідомленні уряду. 

 

Нагадаємо, 9 листопада стало відомо, що Міністерство освіти і науки України вирішило приєднати Українську академію друкарства до Львівського національного університету імені Івана Франка.

Колектив та студенти академії виступили проти цього рішення, наголошуючи, що прийняття такого рішення посеред навчального року не сприятиме якісній підготовці кадрів для відповідних галузей під час воєнного стану.

Також, за інформацією гендиректора Директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти на науки України Олега Шарова, станом на 10 листопада розпорядчі документи про реорганізацію Української академії друкарства були відсутні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.