Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 22 листопада 2022, 14:50

Центр "Джерело" поглинатиме 4 комунальні соцзаклади

Львів

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про ліквідацію чотирьох комунальних соцзакладів.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 15 листопада 2022 року.

На сайті Львівської міськради управління культури підготувало та оприлюднило проєкт ухвали "Про реорганізацію комунальних установ з надання соціальних послуг", якою планують ліквідувати Львівський міський центр соціальних служб, комунальний заклад "Соціальний готель", Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб та Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування, приєднавши їх до центру реабілітації "Джерело".

"Змінити назву Комунальної реабілітаційної установи змішаного типу "Львівський міський центр реабілітації "Джерело" на КУ змішаного типу "Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації "Джерело".

Припинити шляхом приєднання до КУ змішаного типу "Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації "Джерело": Львівський міський центр соціальних служб; КЗ "Соціальний готель"; Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб; Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування" – йдеться у документі.

Також ухвала передбачає створення комісій з припинення діяльності цих комунальних підприємств, а Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації "Джерело" стає правонаступником всього майна, прав та обов'язків цих закладів.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали зазначено, що ліквідація цих закладів має на меті підвищити ефективність надання соціальних послуг та максимального врахування потреб у єдиних підходах і стандартах мешканців Львівської міської територіальної громади.

Додамо, у вересні депутати Львівської міськради ліквідували муніципальний хор "Гомін", об'єднавши його з Львівським органним залом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.