Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Вівторок, 22 листопада 2022, 13:18

На Дрогобиччині продовжують знешкоджувати уламки російської ракети

Дрогобич

Впродовж тижня у Дрогобицькому районі продовжують знешкоджувати частини російської ракети, уламки якої впали ще 15 листопада.

Про це повідомляє видання "Варто – Галицькі новини".

Станом на 21 листопада, у Дрогобицькому районі продовжують знешкоджувати частини російської ракети, уламки якої впали поблизу одного із сіл Меденицької ОТГ.

Зазначимо, уламки ворожої ракети впали на Дрогобиччині під час масованого обстрілу 15 листопада. 

"Завершили роботи по фізичному захисту одного з важливих критичних об‘єктів нашої інфраструктури. Провели та надалі проводимо заходи щодо знешкодження частин ракети яка впала на територію нашого району" – наголосив голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

За його словами, також за останні два тижні у громаді:

- для допомоги бійцям та медикам відправили 10 авто, серед яких 4 авто швидкої медичної допомоги, а також 65 куб.м дров;

- опрацювали 14 заяв переселенців та призначили допомогу на проживання (станом на 19 листопада таку допомогу отримали 29 000 переселенців з 29246, які звернулися з заявами, загальна сума виплачених допомог становить 456 069 тис. грн);

- до консультативно-координаційного центру при Дрогобицькій РВА за допомогою звернулось 402 переселенців.

- релоковано 22 підприємства із різних куточків України, понад 85 працівників переїхали з підприємствами та працюють на них та 83 особи прийняли на роботу з-поміж місцевих мешканців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.