Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Красне

mapio.net

Вівторок, 22 листопада 2022, 16:42

Мешканцям Красного піднімуть тарифи на воду

Красне

Нові тарифи вступлять в дію після завершення воєнного стану.

Про це повідомила пресслужба Красненської селищної ради.

Вчора, 21 листопада, виконавчий комітет Красненської селищної ради затвердив програму відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення смт Красне на 2023 рік.

Зокрема, тарифи на водопостачання для мешканців Красного зростуть на 96 копійок, однак після завершення воєнного стану. До цього часу різницю у тарифах компенсуватимуть з бюджету смт Красне.

"Буський ПВКГ, який обслуговує смт Красне зробив подання на підвищення тарифів з водовідведення для Красного на 96 копійок за куб.м, порівнюючи з 2021 роком. Але членами виконкому було запропоновано не підіймати тарифи для населення на час воєнного стану і дану різницю компенсувати з селищного бюджету" – наголосили у селищній раді Красного.

Саме тому нові тарифи для населення, більші на 96 копійок згідно з поданням Буського водоканалу, наберуть чинності з дня наступного після закінчення воєнного стану.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Росія розпочала повномасштабну війну проти України, тоді ж в Україні ввели воєнний стан, який продовжили до 19 лютого 2023 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.