Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

П'ятниця, 25 листопада 2022, 11:58

У Бориславі планували закрити інфекційне відділення міської лікарні та скоротити медиків

медичний заклад на Львівщині

Директор Бориславської лікарні видав наказ про закриття інфекційного відділення, скорочення штату й переведення дитячого відділення лікарні.

Про це повідомила Бориславська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 24 листопада, під час зустрічі керівництва Бориславської міськради з колективом Центральної міської лікарні було вирішено не закривати інфекційне відділення лікарні й не скорочувати штат працівників, натомість підготувати альтернативні пропозиції щодо виходу із ситуації.

"Сторони обговорили ситуацію, яка склалась з приводу наказу директора КНП "Центральна міська лікарня м. Борислава" про закриття інфекційного відділення, скорочення штату терапевтичного і переведення в денний стаціонар дитячого відділення лікарні.

За результатами обговорення було вирішено підготувати проєкт рішення Бориславської міської ради із рекомендацією директору КНП "Центральна міська лікарня м. Борислава" в найкоротші терміни призупинити цей наказ, а колектив лікарні зобов’язався підготувати альтернативні пропозиції щодо виходу із ситуації" – йдеться у повідомленні.

Додамо, у червні депутати реорганізували Новороздільську лікарню та скоротили штат на 63 посади, а у лікарні в Золочеві припинили надання акушерської допомоги.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.