Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електротранспорт Львова

Вівторок, 29 листопада 2022, 10:28

У Львові через знеструмлення на тягових підстанціях зменшили кількість електротранспорту

електротранспорт Львова

Сьогодні електротранспорт міста курсує не в повному обсязі через відсутність електроживлення на тягових підстанціях.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 29 листопада, через відключення від електроживлення тягових підстанцій ЛКП "Львівелектротранс" трамваї і тролейбуси курсують не в повному обсязі.

"Сьогодні зранку від електроживлення було відключено тягові підстанції "Львівелектротрансу". Зокрема, без електроживлення є підстанції на вул. Мазепи, яка живить трамвайне депо на вул. Промисловій. "Львівелектротранс" під’єднало резервне живлення і розпочало поетапний випуск трамваїв. Випускаємо електротранспорт на лінії поступового, бо не всі підстанції з електроживленням" – йдеться у повідомленні.

У ЛКП "Львівелектротранс" наголосили, що у зв’язку з складною ситуацією з електропостачанням сьогодні на маршрутах працюватиме 50 трамваїв і 50 тролейбусів, а це становить 75% від планового.

Нагадаємо, вчора через важку ситуацію в енергосистемі "Львівобленерго" вилучив з переліку критичної інфраструктури низку об'єктів – поліклініки, котельні, станції зв'язку, установи юстиції та правоохоронні органи тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.