Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хліб

suspilne.media

Вівторок, 29 листопада 2022, 13:21

У Львові затвердили місця продажу хліба на випадок надзвичайної ситуації

хліб

У місті на випадок надзвичайної ситуації облаштують 35 місць для продажу хліба.

Сьогодні, 29 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив локації продажу хлібобулочних виробів на території Львівської міської територіальної громади у разі надзвичайної ситуації.

Як пояснила директорка департаменту економічного розвитку Львівсської міськради Ірина Кулинич, це рішення мерія пропрацювала із виробниками хлібобулочних виробів, зокрема із концерном "Хлібпром".

Загалом у місті облаштують 35 місць для продажу хліба.

Найбільше локацій передбачили у Шевченківському та Франківському районах – їх буде 7, натомість у Сихівському і Личаківському районах облаштують по 6 місць, у Залізничному районі – 5, у Галицькому районі – 4.

Виконком доручив виробникам хліба та хлібобулочних виробів організувати продаж свого товару у цих місцях зі спеціалізованих машин.

Нагадаємо, вчора через важку ситуацію в енергосистемі "Львівобленерго" вилучив з переліку критичної інфраструктури низку об'єктів – поліклініки, котельні, станції зв'язку, установи юстиції та правоохоронні органи тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.