Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Органний зал

city-adm.lviv.ua

Четвер, 1 грудня 2022, 14:35

У Львові до кінця року планують відкрити простір біля Органного залу

Органний зал

Облаштування нової підпірної стінки біля Органного залу планують завершити до кінця року.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Як наголосили у ЛКП "Львівавтодор", всі роботи з демонтажу аварійної стінки й облаштування громадського простору біля Органного залу планують завершити до кінця року.

Станом на зараз демонтовано майже 50% старої бетонної підпірної стінки – це понад 100 м її конструкції, та вивезено звідти 800 м³ будівельного сміття і ґрунту. Роботи проводяться поетапно: розбирають частину старої підпірної стінки та заливають нову, рухаючись таким чином далі.

"Нова підпірна стінка необхідна, щоб укріпити пагорб, а поверх неї буде облаштований схил із зеленими насадженнями та деревами. За сприятливих погодних умов демонтажні роботи, облаштування нової підпірної стінки та земляного відкосу на ній заплановано виконати до кінця року.

Біля Органного залу облаштуємо громадський простір з питним фонтанчиком і лавочками. На зеленому схилі було висаджено орієнтовно 15 дерев, а також облаштуємо сходи, які вестимуть з вул. Професорської на вул. Бандери" – пояснили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, наприкінці жовтня під час проведення демонтажу аварійної стінки біля Органного залу виявили людські кістки.

Додамо, через демонтаж аварійної стінки на вул. Бандери трамваї №1 та №2 курсують за частково зміненими маршрутами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.