Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий садочок

Середа, 7 грудня 2022, 13:15

Суд зобов'язав міськраду Львова скасувати рішення про зміну мережі груп у дитячих садочках

дитячий садочок

Суд постановив скасувати рішення виконкому про зміну мережі груп у закладах дошкільної освіти Львова.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Восьмий апеляційний адміністративний суд від 18 жовтня 2022 року задовольнив скаргу Оксани Щеснюк та скасував рішення Львівського окружного адміністративного суду від 9 червня цього року.

Зокрема, суд визнав протиправним та скасував наказ управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради від 3 вересня 2018 року щодо затвердження Положення щодо організації роботи з дітьми із порушеннями мовлення у закладах дошкільної освіти м. Львова, а також рішення виконавчого комітету міськради від 20 вересня 2019 року "Про зміну мережі груп у закладах дошкільної освіти м. Львова та затвердження Положення про організацію роботи з дітьми із порушеннями мовлення у закладах дошкільної освіти м. Львова".

"Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена у касаційному порядку, шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення" – йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, у 2021 році Львівський окружний адміністративний суд розглянув позов про скасування рішення виконкому Львівської міськради, яким затвердили положення про зміну мережі груп в садочках Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.