Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Вівторок, 13 грудня 2022, 17:25

Садовий замовляє своїм посіпакам лазерний тир для правильного дихання

Львівська міська рада

КП "Адміністративно-технічне управління" замовило інтерактивний тир за 850 тисяч гривень.  

Комунальне підприємство "Адміністративно-технічне управління" оголосило тендер у системі ProZorro на придбання інтерактивного тиру, які переможець тендеру має поставити до 26 грудня 2022 року.

Аукціон стартує 14 грудня, а очікувана вартість послуг становить 850 000 грн.

 

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру мав поставити комунальному підприємству інтерактивний тир (тренажер стрілецький лазерний), який забезпечує:

- індивідуальний та груповий режими вогневої підготовки;

- проведення початкової стрілецької підготовки (постановка правильної постави, дихання, утримання зброї, прицілювання, плавного спуску курка);

- відпрацювання прицільної та інтуїтивної стрільби, стрільби навскид, в умовах обмеженої видимості та часу;

- ведення швидкісної стрільби з різних положень (стоячи, лежачи, з коліна);

- можливість роботи у двох режимах: видимого променю лазерного модуля навчальної зброї (візуалізації місця влучання кулі червоною цяткою) для проведення навчання та тренування стрільців та невидимого променю лазерного модуля навчальної зброї для виконання залікових стрільб.

Пропускна спроможність тиру має становити 2000 осіб на місяць.

Гарантійний термін повинен складати не менше, ніж 12 місяців, а товар має бути новими. Не приймаються до розгляду пропозиції учасників на товар, виготовлений у РФ чи Білорусі, або ж чи ввезені з території цих країн.

Закупівля здійснюється на виконання рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №949 від 13 жовтня цього року про передачу матеріально-технічних засобів, однак міськрада його не оприлюднила через наявність інформації щодо питань оборони.

 

 

Нагадаємо, на початку листопада КП "Адміністративно-технічне управління" замовило 100 планшетів за 824 тисяч гривень.

КП "Адміністративно-технічне управління" займається наглядом за дотриманням підприємствами, установами, організаціями та громадянами вимог про рекламу, благоустрій, екологічним станом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.