Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель "Дністер"

google.com.ua

Четвер, 15 грудня 2022, 14:32

У Львові вдруге арештували майно готелю Дністер, що належить російському власнику

готель "Дністер"

Київський суд арештував будівлю готелю "Дністер" у Львові, бенефіціарними власниками якого є росіяни.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Печерський районний суд Києва наклав арешт із забороною відчуження на низку готелів, серед яких й готель "Дністер" у Львові, якими володіє група VS Energy, що контролюють громадяни РФ Олександр Бабаков, Євгеній Гінер та Михайло Воєводін.

Відповідно до ухвали суду, це майно відповідає ознакам, як таке, "що одержане внаслідок вчинення злочину та/або є доходами від такого майна та метою такого арешту є забезпечення зберігання речових доказів та забезпечення спеціальної конфіскації майна". 

За даними слідства, готелі записані на Наталію Селіванову – цивільну дружину Михайла Воєводіна. Повідомлялось про арешт двох готелів мережі Premier у Львові та Києві, але у червні 2022 року Київський апеляційний суд арешт скасував, заявивши про брак доказів причетності вихідців з Росії до VS Energy.

Нагадаємо, наприкінці сепня суд вперше арештував будівлю львівського готелю "Дністер". 

Додамо, у травні Верховна Рада затвердила указ президента щодо примусового вилучення в Україні майна РФ. А ще раніше на території Львівської області знайшли понад 200 підприємств з російським капіталом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.