Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

житло для переселенців

loda.gov.ua

Четвер, 15 грудня 2022, 15:48

У Червоноградському районі для переселенців облаштували гуртожиток

житло для переселенців

Під житло для 66 переселенців переобладнали гуртожиток Угнівського аграрно-будівельного ліцею.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

На території Червоноградського району під житло для перселенців облаштували гуртожиток Угнівського аграрно-будівельного ліцею.

Загалом на проведення ремонтних робіт з обласного бюджету та за підтримки Малопольського воєводства Республіки Польща скеровано 2,8 млн гривень.

У 2-х поверховій будівлі гуртожитку здійснили демонтажні роботи старих будівельних конструкцій, замінили інженерні мережі, віконні та дверні блоки, облаштували санвузли, душові та кухні, провели внутрішньо оздоблювальні роботи та роботи по заміні покрівлі.

Загалом вдалось облаштувати 11 кімнат для осіб, які були змушені покинути свої домівки внаслідок активних бойових дій.

Нагадаємо, загалом з обласного бюджету на ремонт закладів для тимчасового проживання переселенців виділили понад 42 мільйони гривень. Також у червні стало відомо, що Львівщина відремонтує за польські кошти два гуртожитки та ліцей для переселенців, один з них – гуртожиток Угнівського аграрно-будівельного ліцею.

Додамо, станом на 15 вересня на території Львівської області офіційно зареєстрували понад 250 тисяч внутрішньо переміщених українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.