Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Я. Купали, 5

google.com.ua

Понеділок, 26 грудня 2022, 11:45

У Львові за понад п'ять мільйонів продали будівлю у районі Підзамче

вул. Я. Купали, 5

Львівська міськрада продала львівському адвокату за 5,1 мільйона гривень двоповерхову будівлю на вул. Я. Купали, 5.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro нежитлову будівлю на вул. Я. Купали, 5 у Львові, загальною площею 230,8 кв.м.

Аукціон стартував 22 грудня, участь у ньому взяв лише підприємець Роман Попко, який запропонував за будинок 5 151 515 грн. Його й обрали переможцем торгів, а початкова вартість закупівлі становила 5 135 880 грн. 

Двоповерховий будинок на вул. Я. Купали, 5 є нежитловим приміщенням й знаходиться в серединній частині Львова, у Шевченківському районі. Вхід до приміщення здійснюється через окремий вхід. Будинок є вільним, не перебуває в оренді та не є пам'яткою культурної спадщини.

На вулиці Янки Купали переважає класицизм початку XX століття, конструктивізм 1930-х років, двоповерхова барачна 1950-х років та чотириповерхова забудова 1960-х років, а також сучасна садибна забудова.

 

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Роман Попко зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2020 року у Львові, займається діяльністю у сфері права.

Нагадаємо, у жовтні 2022 року  Львівська міськрада продала за 3,3 мільйона гривень двоповерхову будівлю на вул. Ткацька, 27.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.