Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб А. Садового

Четвер, 29 грудня 2022, 16:15

Козицький не дав Садовому діляночку лісу у селі Гряда

Максим Козицький

Львівському ТМО №1 не дозволили отримати в оренду лісову ділянку у селі Гряда для культурно-оздоровчих і рекреаційних цілей.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 777/0/5-22ВА від 23 грудня 2022 року.

Максим Козицький відмовив у наданні Львівському ТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" в оренду терміном на 49 років лісової ділянки, на території села Гряда, площею 1,2323 га, що входить до Грядівського лісництва ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр", для культурно-оздоровчих та реабілітаційних цілей.

"Відмовити КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" у виділенні в довгострокове тимчасове платне користування лісової ділянки площею 1,2323 га, розташованої в кварталі 44 виділі 1 Грядівського лісництва ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр", для культурно-оздоровчих та реабілітаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

Причиною відмови є протокол засідання комісії з питань виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування лісами у Львівській області від 19 грудня цього року. 

Додамо, у 2021 році депутати Львівської міськради прийняли концепцію розвитку галузі охорони здоров'я на території Львівської МТГ, що передбачає злиття львівських лікарень у три територіальні медичні об'єднання. 

Перше ТМО у Львові – "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" – зареєстрували наприкінці 2021 року, воно має три відокремлені підрозділи: лікарня святого Пантелеймона, лікарня святого Луки та лікарня святого Миколая.

ТМО №1 очолив Олег Самчук, який до цього був керівником Лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.