Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

готель "Власта"

privatization.gov.ua

Понеділок, 9 січня 2023, 11:41

Львівський готель Власта продають за майже сім мільйонів гривень

готель "Власта"

Фонд держмайна виставив на продаж готель "Власта" у Львові за 6,9 мільйона гривень.

Про це повідомляє Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд держмайна виставив на продаж єдиний майновий комплекс державного підприємства "Готель "Власта", що знаходиться на вул. Клепарівська, 30 у Львові.

Аукціон стартує 23 січня, а початкова вартість готелю становить 6 993 600 грн.

Будівля готелю має 12 поверхів та займає площу в 8174,7 м².

Зазначимо, інформація про приватизацію готелю "Власта" з'явилася ще у червні 2021 року, тому в Міноборони заявляли, що готель є неприбутковим.

Зазначимо, двозірковий готель "Власта", що належить Міноборони, знаходиться на вул. Клепарівській, 30 у 12-поверховій будівлі, яку спорудили в 1976 році. Сам готель займав 9 поверхів і має 157 номерів на 289 місць, а на трьох інших поверхах були розміщені гуртожитки військовослужбовців.

Однак, станом на квітень цього року, 

Як з'ясували Варіанти у статті "Паралельні світи Назарія Брезіцького" в 2021 році, частина готелю вже належить родині Назарія Брезіцького, кандидата на посаду міського голови Львова на виборах у 2020 році, засновника ГО "Ідея міста", який пов'язаний з рейдерським захопленням земель і підприємств у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.