Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ділянка на вул. Навроцького

prozorro.sale

Середа, 11 січня 2023, 12:34

У Львові за майже два мільйони продали землю на Навроцького

ділянка на вул. Навроцького

На аукціоні продали земельну ділянку у промзоні Львова на вул. Навроцького за 1,6  мільйона гривень.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У січні цього року на земельному аукціоні Львівська міськрада продала земельну ділянку площею 0,03 га у промзоні Львова, що на вулиці Навроцького, призначену під комерцію та промисловість, за 1,6 млн грн.

Під час електронних земельних торгів вартість ділянки зросла втричі.

"Йдеться про землі промисловості. Цільове призначення не зміниться, адже на ділянку є видані містобудівні умови. За землю змагалося одразу чотири учасники, зокрема і з інших областей України. Переможець запропонував втричі більшу від початкової ціну – 1 600 001 грн" – йдеться у повідомленні.

У департаменті містобудування додали, що зміни до порядку проведення публічних закупівель в системі Prozorro на час воєнного стану, які уряд запровадив наприкінці 2022 року, не стосуються електронних земельних торгів. Йдеться винятково про зміни в частині закупівель товарів, робіт та послуг. Земельні аукціони відбуватимуться у звичному форматі.

Наступний земельний аукціон у Львові відбудеться у лютому.

Додамо, у серпні 2022 року депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.