Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контейнери для збору бляшанок

Фб Львівспецкомунтрансу

П'ятниця, 13 січня 2023, 16:25

У Львові встановили нові контейнери для збору бляшанок з яких виготовлятимуть окопні свічки

контейнери для збору бляшанок

У Залізничному районі розмістили 10 контейнерів зі збору бляшанок задля виготовлення окопних свічок на потреби ЗСУ.

Про це повідомляє ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЛКП "Львівспецкомунтранс" додатково встановило ще 10 резервуарів на контейнерних майданчиках у Залізничному районі для збору бляшанок, щоб  виготовити з них окопні свічки для ЗСУ.

"Щодня отримуємо повідомлення від волонтерів, що катастрофічно не вистачає бляшанок. Адже запит із фронту на такі вироби – постійно великий. Звідти почали привозити хлопців з обмороженнями. Там наші Герої можуть грітися лише розпалюючи свічки.

Тому ми розширили локації зі збору бляшаної тари. Ще десять контейнерів розставили у Залізничному районі Львова" – йдеться у повідомленні.

Контейнери розмістили на вулицях: Кульпарківська, 156, Петлюри, 43, Виговського, 45а, Виговського, 1, Виговського, 29, Виговського, 17, Широка, 68, Широка, 86 б, Сяйво, 11, Сяйво, 21.

Також місця, куди можна приносити бляшанки, є у Личаківському районі на вулицях: Барвінських, 16, Лисенка, 32, Мучна, 32, Юрія Руфа, 5 (колишня Некрасова), Ніжинська, 9, Парфановичів, 3, Піскова, 17, Смольського, 7, Черемшини, 6, Чернігівська, 7.

Нагадаємо, збір бляшанок для виготовлення окопних свічок для військових ЛКП "Львівспецкомунтранс" запровадив у кінці жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.