Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Сандуляк-Білоус

stv.detector.media

Понеділок, 16 січня 2023, 11:50

Ірина Сандуляк пішла зі Суспільного заради спільного блага

Ірина Сандуляк-Білоус

НСТУ звільнила продюсерів шести філій Суспільного, у цьому переліку є й Львівська філія.

Про це повідомляє "ДМ Суспільного".

Правління Національної суспільної телерадіокомпанії України прийняло рішення звільнити шість продюсерів філій Суспільного через закінчення дії строкових трудових договорів.

Зокрема, з 2 лютого з посади продюсерки Львівської філії звільниться Ірина Сандуляк-Білоус, а з 18 лютого звільняться продюсер Волинської філії Костянтин Лоцман, продюсер Житомирської філії Дмитро Клименко, продюсерка Тернопільської філії Зоряна Биндас, продюсерка Хмельницької філії Любов Тімкова, продюсерка Черкаської філії Олена Баніна.

Зазначимо, що частина з продюсерів працювали на Суспільному з грудня 2021 року, у лютому 2022 року вони повторно виграли конкурс на посаду продюсера філії. Тоді з ними підписали договір на один рік.

Наразі у компанії впроваджують нову концепцію регіонального мовлення, яка не передбачає посад продюсерів філій. Упродовж наступних трьох років у НСТУ запрацюють регіональні центри виробництва, які координуватимуть виробництво контенту одразу в кількох областях.

Нагадаємо, що Ірина Сандуляк-Білоус в грудні 2019 року почала виконувати обов'язки продюсерки UA: Львів, а до цього вона з 2018 року очолювала "Українське радіо Львів". У 2015 році Сандуляк-Білоус співпрацювала з телеканалом Current Time "Радіо Свобода", а раніше працювала над запуском нішевого телеканалу новин "24", створенням локальної радіостанції "FM Галичина" та перезапуском телеканалу ZIK. 

Ірина Сандуляк є дружиною депутата Львівської обласної ради попереднього скликання Андрія Білоуса. У 2017 році вона отримала 11 200 грн державної допомоги на дітей та 57 791 грн зарплати у львівській дирекції НСТУ.

Нагадаємо, у січні 2020 року Ірина Сандуляк-Білоус очолила львівську філію Суспільного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.