Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

Понеділок, 16 січня 2023, 15:45

Цифровики Козицького замовили сайт про громади Львівщини на мільйон гривень

Львівська ОВА

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА замовило розробку сайту про громади Львівщини за 947 тисячі гривень у підприємця зі Львова.

Управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА провело тендер у системі ProZorro на розробку програмного забезпечення "Портал місцевої статистики та відкритих даних громад Львівщини", які переможець тендеру має розробити до 28 лютого 2023 року.

Аукціон стартував у грудні 2022 року, на нього подався лише один учасник – підприємець Остап Коваліско з власною пропозицією у 947 000 грн, якого й оголосили переможцем. Зазначимо, очікувана вартість послуг становила 950 000 грн.

 

 

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має розробити програмне забезпечення сайту "Портал місцевої статистики та відкритих даних громад Львівщини", де будуть відображені основні показники розвитку громад на території Львівської області.

Проєкт реалізовується за підтримки Програми підтримки секторальної політики Євросоюзу, а його основна мета – це підвищення ефективності взаємодії органів місцевого самоврядування, місцевих державних адміністрацій, територіальних органів міністерств та інших центральних органів влади Львівської області з бізнесом та громадськістю.

Сайт має складатися з таких частин: 

1) Головна сторінка;
2) Статистика;
3) Громади та райони;
a) Профіль громад та районів
b) Рейтингування;
c) Порівняй свою громаду;
4) Публікації;
5) Про проєкт.

Натомість розділ "Громади та райони" має складатися з підрозділів:

- "Профіль громад та районів" – надаватиме можливість відображення основних показників розвитку кожної окремої громади, яку можна буде обрати за допомогою фільтру;

- "Рейтингування" – відображатиме результати рейтингування громад та районів за визначеними показниками;

- "Порівняй свою громаду" – надаватиме можливість порівняти декілька (до 5-и) громад між собою за обраним показником та відобразити ці результати порівняння у графічному вигляді.

За даними аналітичної системи YouControl, Остап Коваліско зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2016 року у Львові, займається наданням інших інформаційних послуг.

Додамо, з травня 2022 року запрацював оновлений сайт Львівської ОВА, який розробила компанія SoftServe.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.