Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 20 січня 2023, 14:47

У Львові здійснять реконструкцію будівлі амбулаторно-поліклінічного центру на Мазепи

візуалізація

Виконком дозволив реконструювати будівлю амбулаторно-поліклінічного центру на вул. Гетьмана І. Мазепи.

Сьогодні, 20 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію КНП "ЛТМО "Батопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" будівлі амбулаторно-поліклінічного центру КНП "1 територіальне медичне об’єднання м. Львова" на вул. Гетьмана І. Мазепи, 25 у Львові.

Будівля амбулаторно-поліклінічного центру знаходиться на вул. Гетьмана І. Мазепи, 25, на території Лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

"Йдеться про реконструкцію об’єму будівлі, яка належала до колишньої поліклініки. Фактично, у цій частині планується збільшити площі для реабілітації у Львові й, відповідно, внести зміни до проєкту з точки зору як планування, так і роботи з опорними конструкціями, мережами, а також прибудувати для забезпечення повної інклюзивності будівлі ліфт, який буде зручним для людей у візках" – пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

За його словами, над проєктуванням об'єкта працює архітектурна компанія АBМК. Його можна переглянути за посиланням.

Земельна ділянка, на якій знаходиться будівля, належить до зони Г-5 – лікувальні зони відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Нагадаємо, у квітні цього року у Львові планують відкрити новий 7-поверховий корпус реабілітаційного центру "Незламні", будівництво якого стартувало наприкінці 2022 року на території першого ТМО Львова. Реабілітаційний корпус створюють на базі старого корпусу поліклініки.

Додамо, з вересня 2022 року у спеціальному мобільному контейнері на території першого ТМО Львова у рамках спорудження реабілітаційного центру "Незламні" запрацювала перша в Україні комунальна майстерня протезування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.