Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт вулиць

Понеділок, 23 січня 2023, 12:54

Через декілька тижнів на двох відрізках вулиці Шевченка відновлять рух автівок

ремонт вулиць

Рух авто відновлять на відрізках від вул. Яцкова до вул. Бортнянського і від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів Ріел та Семицвіт.

Про це повідомила пресслужба Львівська міська рада.

За інформацією ЛКП "Львівавтодор", на відрізку вул. Шевченка від вул. Яцкова  до вул. Бортнянського, довжина якого становить 170 метрів, повністю замощено трамвайні колії, залишається завершити облаштування бордюрів і постелити бруківку від бордюру до колії.

Також потрібно облаштувати тротуари і велодоріжку, закінчити укладання бруківки з вул. Шевченка на вул. Бортнянського та забрукувати заїзд з вул. Шевченка на вул. Яцкова.

"Що стосується ділянки від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів "Ріел" та "Семицвіт", то тут колія також вже повністю замощена, залишається укласти бордюри і облаштувати ділянку від бордюру до колії довжиною 70 м. Окрім цього ще потрібно зробити тротуари" – заявили у ЛКП "Львівавтодор".

Станом на сьогодні на обох ділянках від вул. Яцкова до вул. Бортнянського та від вул. Ярослава Мудрого до житлових комплексів "Ріел" та "Семицвіт" постелений нижній шар асфальтобетону. Влаштування другого та третього шарів проводитимуть весною.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.