Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

Четвер, 15 вересня 2022, 15:34

У Львові маршрутка №17 курсуватиме зі змінами через перекриття частини вулиці Шевченка

перекриття руху

Завтра перекриють рух транспорту на ділянці вул. Шевченка – від будинку №60 до вул. Ярослава Мудрого.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Завтра, 16 вересня, на ремонт закриють ще одну ділянку вул. Шевченка – від будинку №60 до вул. Ярослава Мудрого. На час виконання робіт міські автобуси №17 курсуватимуть за зміненим маршрутом.

"Об’їзд ремонтованої ділянки здійснюватиметься по вулицях Клепарівська – Золота – Єрошенка у двох напрямках" – наголосили в управлінні транспорту Львівської міськради.

За інформацією ЛКП "Львівавтодор", зараз в районі перехрестя вулиць Шевченка – Яцкова тривають роботи з підключення інженерних мереж. Опісля тут виконуватимуть дорожні роботи та відкриють перехрестя для руху транспорту.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн.

А з кінця квітня 2021 року цей же підрядник здійснює реконструкцію відрізку вулиці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, вартістю 186 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.