Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Вівторок, 24 січня 2023, 15:15

У Львові подали до суду на переселенку, яка виправдовувала злочини окупантів

судова справа

Жінка відкрито підтримувала агресію рф та звинувачувала ЗСУ в обстрілах мирного населення на Донеччині.

Про це повідомила Служба безпеки України Львівської області на своїй сторінці у Facebook.

Працівники СБУ завершили досудове розслідування та передали до суду матеріали справи щодо переселенки, мешканки Краматорська, яка виправдовувала збройну агресію рф проти України.

"Спецслужба зібрала масив інформації щодо протиправної діяльності зловмисниці. Жінка відкрито підтримувала агресію рф та звинувачувала Збройні сили України в обстрілах мирного населення на Донеччині. На особистій сторінці в забороненій соцмережі вона поширювала деструктив і кремлівську пропаганду" – наголосили у СБУ Львівщини.

Слідчі вже повідомили жінці про підозру за ст.  436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) КК України.

Наразі затримана перебуває у львівському СІЗО, де очікуватиме рішення суду.

 

Нагадаємо, на початку січня на Львівщині затримали російського агента, який під виглядом переселенця збирав розвіддані для окупантів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.