Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

П'ятниця, 27 січня 2023, 14:31

Підприємець присвоїв 250 тисяч під час ремонту ліцею на Золочівщині

Прокуратура Львівської області

Підприємець підробив документи на незаконно присвоїв 250 тисяч гривень, виділених на ремонт ліцею у Золочівському районі.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, скерували до суду обвинувальний акт щодо 41-річного львів’янина за фактами заволодіння бюджетними коштами у великих розмірах та службового підроблення офіційних документів.

"Обвинувачений, бувши фізичною особою-підприємцем, уклав договір підряду з одним із ліцеїв Золочівського району. За умовами договору фігурант мав провести капітальний ремонт даху навчального корпусу.

Надалі, з метою заволодіння бюджетними коштами, обвинувачений видав свідомо неправдиві офіційні документи із завищеними обсягами та вартістю виконаних робіт, а також технічних характеристик використаного матеріалу. На підставі цих актів йому безпідставно було виплачено з державного бюджету майже 250 тис. грн" – наголосили в прокуратурі.

Суд наклав арешт на майно підприємця на близько 280 тис. грн.

Нагадаємо, у січні цього року стало відомо, що посадовець з підрядником присвоїли 100 тис. грн під час ремонту шкільного спортзалу у Золочівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.