Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОВА

П'ятниця, 3 лютого 2023, 14:17

Козицький планує оцінити корупційні ризики у діяльності Львівської ОВА

Львівська ОВА

Максим Козицький створив робочу групу з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Львівської ОВА.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 19/0/5-23 від 24 січня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився створити робочу групу з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Львівської ОВА та затвердив її склад.

"З метою ефективної організації роботи з управління корупційними ризиками, розроблення та впровадження інструментів доброчесності у діяльності обласної державної адміністрації зобов'язую утворити робочу групу з оцінювання корупційних ризиків у діяльності обласної державної адміністрації та затвердити її персональний склад" – йдеться у розпорядженні.

Головою робочої групи стала керівниця апарату обласної державної адміністрації Ірина Шурпяк, а її заступницею – Ольга Мерйо. До складу цієї робочої групи також увійшли: начальник юридичного управління апарату Львівської ОВА Максим Василишин, начальник відділу розвитку туризму та курортів Тарас Лозинський, головний спеціаліст відділу персоналу та нагород апарату Львівської ОВА Ігор Тертула тощо.

Робоча група має до  24 березня 2023 року  провести оцінювання корупційних ризиків у діяльності обласної державної адміністрації та її самостійних структурних підрозділах й підготувати до 14 квітня 2023 року проєкт антикорупційної програми Львівської ОВА.

Також Козицький доручив керівникам самостійних структурних підрозділів Львівської ОВА забезпечити узгоджену роботу з робочою групою.

Додамо, у листопаді 2022 року у Львівській облраді підготували проєкт рішення про оцінювання корупційних ризиків у діяльності облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.