Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

візуалізація житлового комплексу

Фб Drozdov

Середа, 1 лютого 2023, 15:00

У Львові збудують житловий комплекс для пацієнтів реабілітаційного центру Unbroken

візуалізація житлового комплексу

У місті обрали переможця архітектурного конкурсу з будівництва житлового комплексу, який стане частиною реабілітаційного центру "Незламні".

Про це повідомляє управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львові відбувся Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію будівництва нового житлового будинку на вул. І. Миколайчука у Львові, який стане муніципальним житлом та частиною Національного реабілітаційного центру "Незламні" (Unbroken).

У центрі проживатимуть люди, що проходять реабілітацію у Львові.

За результатами засідання журі переможцем обрали проєкт міжнародної студії архітектури та урбаністичного дизайну Drozdov & Partners з Харкова. У складі авторського колективу: Дроздов Олег, Жемір В’ячеслав, Козак Денис, Тимофєєв Олег, Правик Віталій, Шаповалова Інна, Руднєв Костянтин.

Житловий комплекс буде побудований за технологією швидкого збірного будівництва Well-being ConTech, яка вдвічі скорочує час, необхідний для зведення багатоповерхового будинку, зменшує вартість житла й передбачає попереднє виготовлення всіх частин будинку на заводі та швидке збирання на місці.

Технологію розробили українські інженери з Одеси.

"Сотні постраждалих від війни українців проживатимуть  у цих квартирах і будуть проходити реабілітацію. До складу комплексу увійдуть реабілітаційний центр та дитячий центр. Квартири також будуть використані для розв'язання житлової проблеми соціально незахищених верств населення" – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, у квітні цього року у Львові планують відкрити новий 7-поверховий корпус реабілітаційного центру "Незламні", будівництво якого стартувало наприкінці 2022 року на території першого ТМО Львова. Реабілітаційний корпус створюють на базі старого корпусу поліклініки.

Над проєктуванням об'єкта працює архітектурна компанія АBМК. Його можна переглянути за посиланням.

Додамо, з вересня 2022 року у спеціальному мобільному контейнері на території першого ТМО Львова у рамках спорудження реабілітаційного центру "Незламні" запрацювала перша в Україні комунальна майстерня протезування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.