Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

vpzhr.gp.gov.ua

Четвер, 2 лютого 2023, 11:37

Двох медиків військового госпіталю у Львові викрили на хабарі

хабар

Полковник та майор медичної служби за 4000 доларів продали довідку про обмежену придатність до військової служби.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій і оборонній сфері Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону, повідомили про підозру двом медикам Військово-медичного клінічного центру Західного регіону за фактом отримання хабаря.

"Начальниця відділення лабораторної діагностики спільно зі старшим лікарем-ординатором неврологічного відділення клініки нейрохірургії та неврології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону одержали 4000 доларів за виготовлення та видачу документів про визнання військовослужбовця обмежено придатним до військової служби" – йдеться у повідомленні.

Лікарку затримали під час отримання другої частини хабаря, їй та її спільнику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою у виді застави понад 200 тисяч гривень та відсторонено від посад.

Максимальний термін покарання, передбачений санкцією статті (ч. 3 ст. 368 КК України), – 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно у Клініці амбулаторно-поліклінічної допомоги Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові зафіксували численні порушення в обслуговуванні українських захисників та неналежні умови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.