Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 2 лютого 2023, 16:00

Мешканець Львівщини за хабарі переправляв ухилянтів за кордон під виглядом водіїв

хабар

Чоловік вимагав 5000 доларів хабаря за внесення неправдивих відомостей до системи "Шлях".

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури, повідомили мешканцю Львівщини про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

"Підозрюваний під час дії воєнного стану за грошову винагороду сприяв у незаконному перетині державного кордону України військовозобов’язаним чоловікам. Він неправомірно вносив їх дані до системи "Шлях". Таким чином призовникам дозволявся виїзд за межі України як водіям, що здійснюють перевезення вантажів гуманітарної допомоги. Свої послуги він оцінював у 5 000 доларів" – наголосили у прокуратурі.

Підозрюваного затримали під час одержання частини хабаря у розмірі 2 000 доларів, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Додамо, 30 січня Львівська ОВА, через заборону виїзду держслужбовців, змінила форму звернення для перетину кордону через внесення даних у систему "Шлях".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.