Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація ринку

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 3 лютого 2023, 13:27

У Львові до кінця року планують збудувати ринок Любінське сяйво

візуалізація ринку

Виконком дозволив до кінця року збудувати новий торговельний павільйон для теперішнього ринку "Любінське сяйво" за кошти забудовника.

Сьогодні, 3 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про будівництво торговельного павільйону (комунального ринку).

Згідно з документом, комунальний ринок на вул. Садова, 2а – Петлюри ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради" має збудувати до кінця цього року за кошти ТОВ "Спецбудмонтажпроект".

Як пояснив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач, інвестор сам звернувся до міськради із гарантійним листом про те, що готовий профінансувати проєктування та будівництво цього ринку.

Зазначимо, торговельний павільйон збудують на земельній ділянці, загальною площею 0,1042 га, сюди переїде теперішній ринок "Любінське сяйво". Окрім торгових площ, тут передбачать розмістити також приміщення для адміністрації ринку та лабораторії. Заїзд на територію ринку буде із вулиці Підміської.

Натомість на місці теперішнього ринку облаштують громадський простір.

Наразі ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради" має укласти з ТОВ "Спецбудмонтажпроект" договори на розробку проєктної документації, виконання робіт з будівництва торговельного павільйону (комунального ринку) на вул. Садовій, 2-А, відповідно до яких право власності на об’єкти будівництва набуває Львівська МТГ.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Спецбудмонтажпроект" з 2000 року зареєстроване у Пустомитах, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Фірмою володіють мешканець села Зимна Вода Роман Кулиняк, мешканка Дублян Оксана Балабух та львів'янин Петро Березюк.

У серпні 2022 року виконком дозволив ТОВ "Спецбудмонтажпроект" збудувати багатоповерховий житловий комплекс на вул. Садовій, 2а, висотою у 7 та 10 поверхів.

Додамо, у жовтні 2022 року виконком дозволив ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради" збудувати новий торговельний павільйон для теперішнього ринку "Любінське сяйво" на вул. С. Петлюри – вул. Садовій у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.