Львівська ОВА витратила 100 тисяч на турнір пам'яті батька Олексія Резнікова

Понеділок, 6 лютого 2023, 11:37

Львівська ОВА витратила понад 100 тисяч гривень на організацію та проведення змагань на честь батька міністра оборони Олексія Резнікова.

Управління молоді та спорту Львівської ОВА у листопаді 2022 року провело дві закупівлі у системі ProZorro на послуги з технічного забезпечення для проведення Відкритого турніру з гирьового спорту пам'яті професора Юрія Резнікова, який відбувався у грудні 2022 року, і виготовлення одного відеоролика цього турніру.

Загальна вартість закупівлі склала 105 600 грн з обласного бюджету. Переможцем торгів з технічного забезпечення турніру став підприємець Роман Андрушко, а відеоролик у Львівській ОВА доручили виготовити підприємцю Василю Старецькому.

 

За даними аналітичної системи YouControl, Роман Андрушко, мешканець села Дубляни Рівненської області, зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2015 року, займається організуванням інших видів відпочинку та розваг.

Натомість мешканець Судової Вишні Василь Старецький зареєстрований як фізична особа-підприємець з червня 2020 року, займається виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм. Він є одним із засновників обслуговуючого житлово-будівельного кооперативу "Працівників Львівської обласної державної телерадіокомпанії "Екран". 

Зазначимо, що турнір стартував 9 грудня 2022 року в універсальному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Юрій Резніков, батько міністра оборони України Олексія Резнікова, був майстром спорту, проректором з навчальної роботи та завідувачем кафедри педагогіки й психології Львівського державного інституту фізичної культури, професором кафедри теорії та організації фізичної підготовки військ Національної академії сухопутних військ, а також  багаторічним керівником Львівської обласної федерації акробатики. 

Після його смерті у листопаді 2001 року був проведений перший відкритий турнір з гирьового спорту, а з 2007 року змагання внесли до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України. У 2021 році турнір особисто відвідав Олексій Резніков.

Мітки: ProZorrо, закупівлі, Львівська ОДА, новини львова, Олексій Резніков, турнір