Інфоцентр біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні матиме кавоварку за 30 тисяч

Понеділок, 6 лютого 2023, 17:35

Департамент містобудування Львівської міськради надав документи щодо спорудження інформаційного центру біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні у Львові. 

Департамент містобудування Львівської міської ради на запит Варіантів надав документи щодо спорудження інформаційного центру, автовишки та доріжки для людей з інвалідністю поблизу Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні у Львові.

Зокрема, йдеться про зведений кошторисний розрахунок вартості об'єкта, витяги з реєстру речових прав про реєстрацію земельних ділянок площею 0,7455 і 0,201 гектарів та зміни до розпису використаних на проєкт коштів із минулорічного бюджету розвитку Львівської міськради.

Відповідно до скан-копій запитуваних документів сенсорний інформаційний комплекс разом з технічним устаткуванням та акустичною системою коштуватиме 386 тисяч гривень. У меблі та побутове обладнання замовник ЛКП "Зелений Львів" планує вкласти 133 тисячі гривень. Водночас лише кавоварка обійдеться місту в 30 тисяч.

Рішення про виділення цієї суми попередньо погодили голова комісії екології та природокористування Львівської міськради Володимир Лучишин, а також очільниця комісії фінансів та планування бюджету Наталія Шелестак.

Окрема стаття витрат – будівництво доріжки для маломобільних груп населення у сквері на вулиці М. Кривоноса. У липні 2022 року цінник особливої доріжки остаточно закріпився на позначці в 392 тисячі гривень.

У витягах із Державного реєстру речових прав на нерухоме майно йдеться про те, що офіційним правокористувачем двох земельних ділянок загальною площею 0,9465 гектара є зазначене комунальне підприємство. 

Нагадаємо, що у січні 2023 року стало відомо, що біля Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні у Львові збудують інформаційний центр із мультимедійними стінами та специфічним санвузлом за 4 мільйони.

Мітки: АТОМ, інформаційні центри, кошторис, Меморіальний комплекс пам'яті Небесної Сотні, новини львова, фото