Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску

Четвер, 9 лютого 2023, 13:55

На Львівщині за кордон через систему Шлях випускатимуть підприємців-волонтерів

пункт пропуску

В області для виїзду за кордон підприємцям потрібно займатися також й волонтерською діяльністю.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

На території Львівської області відтепер у системі "Шлях" не прийматимуть звернення від військовозобов'язаних підприємців, які планують виїхати за кордон у бізнесових цілях.

"Усі заявки до системи "Шлях" про виїзд за кордон у бізнесових цілях військовозобов’язаних відхиляють – відповідно до законодавства. Якщо бізнес разом з основною діяльністю волонтерить, виїзд працівників за кордон можливий. Також у відрядження можуть виїжджати заброньовані працівники" – наголосив Максим Козицький.

Також він додав, що під бронювання підпадають працівники критично важливих підприємств. 

Наразі до кінця тижня департаменти Львівської ОВА мають напрацювати критерії для формування списків критично важливих підприємств.

Нагадаємо, 23 січня президент Володимир Зеленський запровадив у дію рішення Ради національної безпеки та оборони, яким доручив урядові розробити постанову про заборону виїзду за межі України для чиновників, за винятком службових відряджень.

Через це на Львівщині змінили вимоги до звернень у систему Шлях для виїзду за кордон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.